Cześć, założyłem konto, aby mam nadzieję uzyskać informacje i porady dotyczące mojego Coupe Siii A z 2009 roku, to mój pierwszy samochód i mam go od około 2 lat. Jestem ogólnie nowy w świecie samochodów, ale naprawdę lubię ten samochód.
Niedawno zabrałem go na przegląd techniczny i nie przeszedł, wymaga dość sporej ilości pracy, aby był zgodny z przepisami MOT, po prostu opublikuję pełne główne usterki dla każdego, kto może je zrozumieć, około 1,5-2 tys. zł+ za naprawę wszystkiego.
Dzięki za przeczytanie!
-Jack
Niedawno zabrałem go na przegląd techniczny i nie przeszedł, wymaga dość sporej ilości pracy, aby był zgodny z przepisami MOT, po prostu opublikuję pełne główne usterki dla każdego, kto może je zrozumieć, około 1,5-2 tys. zł+ za naprawę wszystkiego.
- Odczyt lambda spalin po 2. szybkim biegu jałowym poza określonymi limitami (8.2.1.2 (c))
- Odczyt lambda spalin po 2. szybkim biegu jałowym poza określonymi limitami (8.2.1.2 (c))
- Hałas wydechu jest wyraźnie wyższy niż w podobnym pojeździe wyposażonym w standardowy tłumik w przeciętnym stanie (8.1.1 (a))
- Układ wydechowy ma poważny wyciek gazów wydechowych (6.1.2 (a))
- Dźwignia hamulca ma niewystarczający luz zapasowy (1.1.2 (a))
- Amortyzator tylny lewy ma znikomy efekt tłumienia (5.3.2 (d))
Jest też dość długa lista drobnych usterek.
Dzięki za przeczytanie!
-Jack